Despre noi

ZNS Consulting & Development este infiintata ca societate cu raspundere limitata, avand capital integral privat. Desi este o societate tanara, se bazeaza pe capitalul intelectual al personalului reprezentat din profesionisti cu vasta experienta financiar – contabila si de management financiar al proiectelor cu finantare nerambursabila din Fondul Social European. Activitatea principala a societatii se desfasoara pe trei domenii principale :

 • Consultanta in afaceri si management;
 • Servicii de contabilitate primara, financiara si de gestiune;
 • Consultanta in implementare proiectelor cu finantare nerambursabila
  ( in special pe programele POSDRU, POR si PNDR )

​In ultima perioada, atat la nivel national cat si european, un accent deosebit se pune asupra accesarii fondurilor europene nerambursabile.

Alaturi de noi beneficiati de servicii de consultanta in domeniul implementarii tehnice si financiare a proiectelor cu finantare nerambursabila pe programele POSDRU, POR si PNDR.

Personalul societatii are experienta financiar-contabila de peste 10 ani si de peste 4 ani in gestionarea proiectelor cu finantare nerambursabila precum si experienta in verificarea cererilor de rambursare, mentionand in cele ce urmeaza cateva din cele mai importante implicatii in domeniul fondurilor europene nerambursabile:

 • expert verificare administrativa/tehnica (verificari la fata locului) cereri de rambursare, in cadrul Subsecventului nr. 2 al ,,Acordului-cadru de prestari servicii pentru asigurarea unor experti care sa vina in sprijinul autoritatilor din sistemul de management al instrumentelor structurale” procedura organizata de Ministerul Fondurilor Europene;
 • membru in echipa de management a 3 proiecte de tip strategic cu finantare POSDRU, pe perioada de implementare;
 • membru in echipa de management a 9 proiecte de tip grant cu finantare POSDRU, pe perioada de implementare;
 • membru in echipa de consultanta a 3 proiecte de tip strategic cu finantare POSDRU si 2 proiecte cu finantare prin POR;
 • colaborator consultant pe patre financiara pentru cereri de finantare aferente proiectelor cu finantare PNDR;

Pe langa serviciile de consultanta in domeniul implementarii proiectelor cu finantare nerambursabila beneficiati si de servicii de consultanta in afaceri si management adaptate specificului activitatii dvs., diverse alte servicii auxiliare precum si de servicii de contabilitate.

Echipa noastra este formata din specialisti cu studii superioare pentru care domeniul economic si in special contabilitatea se ridica la nivel de stiinta, de ,,arta a stapanirii afacerilor”. Suntem o echipa pentru care formarea profesionala este continua, din dorinta de a obtine performanta pe care ulterior sa o punem in slujba clientilor nostri care vor beneficia de siguranta si incredere. Suntem adeptii colaborarilor de lunga durata si de aceea dam dovada de implicare si profesionalism tot ceea ce facem.

Angajarea unui contabil este de obicei un lucru costisitor, dar pe care multi angajatori il prefera in loc de a profita de alte variante posibile. Varianta alternativa cea mai cunoscuta si mai benefica datorita economiilor semnificative in bugetele companiilor este contabilitatea externalizata, adica o firma de profil care sa se ocupe de contabilitatea intreprinderii dumneavoastra, la nivel national tendinta de a externaliza serviciile de contabilitate fiind in crestere continua.

Externalizarea serviciilor de contabilitate devine astfel o solutie foarte buna datorita multiplelor sale avantaje dintre acestea enumerand:

 • Cunoasterea, intelegerea si aplicarea corecta a legislatiei contabile si fiscale;
 • Actualizarea cu noutatile legislative pe probleme specifice fiecarui client in parte;
 • Reducerea costurilor cu minim 30% fata de costurile efectuarii evidentei contabile la sediul societatii dumneavoastra ( eliminarea cheltuielilor salariale si a impozitelor si taxelor aferente personalului din departamentul contabil, a cheltuielilor de achizitionare si reinnoire a certificatului digital, a cheltuielilor cu licente si actualizari pentru soft-uri specifice, etc);
 • Cheltuiala cu serviciile de contabilitate si consultanta este integral deductibila;
 • Preluarea responsabilitatii cu privire la respectarea termenelor de predare a declaratiilor si a altor angajamente, a responsabilitatii profesionale asupra lucrarilor efectuate;
 • Respectarea confidentialitatii asupra datelor la care avem acces;
 • Castigarea de timp de catre societatea dumneavoastra care se poate concentra asupra realizarii obiectivelor propuse;
 • Rapoarte de management cu privire la situatia contabila a societatii dumneavoastra;
 • Consultanta cu privire la rezolvarea problemelor de natura financiar-contabila aparute in desfasurarea activitatii;
 • Reprezentarea in fata organelor de control;