Refacerea contabilitatii

83197b744ce201caf09b6d0ca2ebe930

83197b744ce201caf09b6d0ca2ebe930Refacerea contabilitatii este un serviciu din ce in ce mai solicitat de catre societatile mici si mijlocii, care reprezinta aproximativ 80% din societatile existente in peisajul economic national si european.

Acest serviciu este unul foarte complex , mare consumator de timp si energie, necesitand o analiza si o viziune de ansamblu asupra activitatilor economice care s-au desfasurat, o corelare a tuturor informatiilor obtinute, repunerea corecta a acestora si recalcularea taxelor si impozitelor datorate catre bugetul de stat astfel incat contabilitatea sa reflecte situatia reala a societatii.

Dupa o astfel de lucrare, din punct de vedere fiscal, veti fi pregatiti pentru a primi un eventual control din partea instititilor de stat, stiind exact la ce sa va asteptati.

Pentru realizarea in bune conditii a acestiu serviciu avem nevoie de colaborarea clientului in a oferi eventuale informatii suplimentare sau clarificari necesare procesului de analiza si evaluare a datelor.